Hirdetés

Tom Clancy’s The Division film - újabb sztár csatlakozhat a stábhoz

|

A Ubisoft láthatóan komoly erőt fektet abba, hogy az Assassin's Creed adaptációja után a Tom Clancy's The Division film is erős stábbal költözzön a mozivásznakra.

Hirdetés

Ha valaki, akkor a Ubisoft Motion Pictures gondoskodni fog róla, hogy az elkövetkezendő években ne maradjunk videojátékos alapokkal rendelkező filmek nélkül. A sort az idén decemberben bemutatkozó Assassin's Creed nyitja, de az olyan címeikből is terveznek filmváltozatot, mint a Splinter Cell, a Ghost Recon, a Watch Dogs és mint június elején kiderült, a Tom Clancy's The Division, amely még a tervezési fázisnál jár. 

A The Division feldolgozás főszerepére a korábbi információk alapján Jake Gyllenhaal-t (Éjjeli féreg, Mélyütés, Perzsia hercege) nézték ki, aki egyben a film egyik producere is lesz, de a legfrissebb hírek szerint nem ő az egyetlen ígéretes név a stáblistában.

A The Hollywood Reporter jelentése szerint a Csillagok között, a Bíborhegy, A Vadász és a Jégkirálynő, valamint a Mentőexpedíció tehetséges és gyönyörű színésznője, Jessica Chastain is tárgyal a filmhez való csatlakozásáról egy egyelőre ismeretlen szerepben. 

Ti mely színészeket látnátok még szívesen a Tom Clancy's The Division filmben? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)