Hirdetés

Tomb Raider film - így néz ki az új Lara Croft

|

Zajlik a Tomb Raider reboot film forgatása, és most kaptunk néhány képet a jelmezbe öltözött Alicia Vikanderről.

Hirdetés

Angelina Jolie-ra illett a régi Lara Croft szerepe, de a 2013-as rebootból megismert, fiatalabb és viszonylag esetlenebb Larához új színésznő kellett. A készítők a svéd Alicia Vikandert választották, aki egyrészt jól alakít, másrészt több korábbi filmjében is határozottan bájos volt. Ez is szempont.

A forgatáson készült képeken láthatjuk a jelmezt, ami nagyon hasonlít a játékokban látotthoz. Lara megkötözött kézzel fut át egy fém szerkezeten (talán egy lezuhant repülő szárnyán?), akrobatikázik kicsit, és pózol.

Egyelőre annyit tudunk mondani, hogy jól áll neki az öltözék és illik a szerepbe, de hogy végül hogyan alakít, az csak jövőre derül ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)