Hirdetés

Nem lesz folytatása az új Tomb Raider filmnek?

|

Egy gyenge pletyka érkezett arról, hogy mit tervezhet a Warner Bros.

Hirdetés

Meglehetősen megosztó lett a Roar Uthaug által rendezett Tomb Raider film, amelyet a Crystal Dynamics játékai ihlettek meg, a RottenTomatoes-on például 5.4 az átlaga 222 kritika alapján. Persze olyanok is voltak, akik szerették, a Puliwoodnak például tetszett az új Lara Croft. 

Hirdetés

A Tomb Raider úgy végződött, hogy könnyen lehet folytatni, azonban egy erőteljesen megkérdőjelezhető forrás, a Crazy Days and Nights nevezetű weboldal azt hallotta, hogy a Warner Bros. nem tervezi elkészíteni a Tomb Raider 2-t, vagy legalábbis nem Alicia Vikander főszereplésével.

Természetesen semmi sem garantálja, hogy az értesülésnek van bármilyen igazságalapja, így kezeljük találgatásként, mindazonáltal érdemes lehet miatta elgondolkodni rajta, hogy vajon az új film kritikai sikertelensége, a lesújtó nézői visszajelzések és gyenge hazai teljesítménye a pénztáraknál (94 millió dollárból készült, Amerikában eddig 42 milliót termelt, míg világszerte 170-et) keresztbe tett-e a kiadó franchise építési terveinek vagy sem. Arról nem is beszélve, hogy Alicia Vikander egy elfoglalt, Oscar-díjas színésznő, aki nem biztos, hogy szeretné elkötelezni magát egy hosszúra nyúló franchise-hoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)