Hirdetés

Tomb Raider - íme az első trailer teljes pompájában

|

Végre a Warner hivatalos csatornájára is kikerült a 2018-as Tomb Raider első előzetese, amit így széles vásznú változatban, néhány további jelenettel kiegészítve láthatunk.

Hirdetés

Tegnap egész nap a kezünket tördeltük, hogy mikor teszik már közzé a készítők a tavasszal debütáló Tomb Raider film trailerét, így az egyik színész Instragram-profilján - valószínűleg idő előtt megosztott és azóta törölt videót is lelkesen osztottuk meg veletek este. Éjjel viszont a Warner közzétette a teljes kedvcsinálót is, ami még izgalmasabb lett.

Hirdetés

Egyfelől végre nem a közösségi site-okra optimalizált négyzetes képarányban kell néznünk a trailert, így a teljes képet láthatjuk, másfelől az egyperces anyag helyett egy bővebb, kétperces videót kaptunk. Ebben többet látunk például abból, hogyan találja meg Lara édesapja kutatási eredményeit, illetve a Yamatai szigetén (már ha a filmben is így hívják majd) rá váró ellenfelekből is. Richard Croft és a lánya kapcsolatát egyébként látszólag elég jól dolgozzák majd fel, amit sajnos az apa-lánya a történetszálat kifejezetten az előtérbe hozó Rise of the Tomb Raider sem feltétlenül mondhat el magáról. A trailer mellett egyébként érkezett egy másik videó is, amiben Alicia Vikander mesél Lara megformálásáról, ezt szintén megtaláljátok lejjebb.

Nektek milyenek az első benyomásaitok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)