Hirdetés

Elkezdődött a Tomb Raider film forgatása

|

Az Alicia Vikander főszereplésével készülő, jövőre érkező mozi már forog, így remélhetőleg nem fog csúszni a premier.

Hirdetés

A 2013-as Tomb Raider reboot új lendületet adott a szériának, valószínűleg a Crystal Dynamics is dolgozik a háttérben a folytatáson. Nem volna üzletileg rossz döntés jövő tavasszal, a filmmel nagyjából egyidőben kihozni egy játékot is. Tekintve, hogy a Rise of the Tomb Raider 2015-ös, 2018 tavaszáig bőven van ideje a fejlesztőcsapatnak kifogástalant alkotni.

Az éjszaka folyamán Roar Uthaug rendező megosztott egy képet a csapóról, jelezve, hogy elindult a forgatás, elkezdték felvenni az első jeleneteket. Mivel a főgonoszt alakító színész, Walton Goggins épp a dél-afrikai Cape Townból posztolgat, könnyen lehet, hogy ott zajlik a munka. 

And we're off! #tombraider

A photo posted by Roar Uthaug (@roaruthaug) on

Vikander és Goggins mellett egyelőre csak Daniel Wu közreműködését erősítették meg.. A forgatókönyvet Geneva Roberson-Dworet írja, aki emellett egyébként a Gotham City Sirensen is dolgozik. A premiert 2018. március 16-ára tervezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)