Hirdetés

Tomb Raider - mi történt szegény Larával a poszteren?

|

A jövőre érkező Tomb Raider film első teasere mellett tegnap megérkezett az első poszter is, ami annyira nem tetszett a rajongóknak, de be kell vallanunk, erre elég jó okuk van.

Hirdetés

Már tűkön ülve várjuk az új Tomb Raider film első előzetesét, de ennek a megjelenéséig be kell érnünk a tegnap megjelent rövid videóval. Illetve ezen kívül egy posztert is kiadtak a készítők, amin természetesen az Alicia Vikander által alakított Larát láthatjuk. Csakhogy ezen a karakter testtartása nem tűnik éppen természetesnek.

Hirdetés

Ugyan sokaknak az ifjú régész kifejezetten izmosnak ábrázolt karjai is kicsit furán hatottak, az igazi gondot a főszereplő nyakának ábrázolása jelentette. Ugyan volt olyan rajongó is, aki jó szándékkal inkább helyrehozni próbálta a Tomb Raider plakátját, bőven akadtak olyanok is, akik inkább alaposan kiparodizálták a kelleténél hosszabbra sikerült nyakat. Annak pedig különösen örülök, hogy nem csak nekem jutott eszembe a képről BoJack Horseman.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)