Hirdetés

Tomb Raider film - ők esélyesek a rendezői posztra

|

Egyre jobban szűkül azon hölgyek listája, akiket a Warner kiszemelt a Tomb Raider film élére. Már csak három esélyes maradt a kívánságlistán.

Hirdetés

A Warner Bros. a videojátékos Tomb Raider szériát már felpezsdítette egy reboot képében, amelyhez most készül a folytatás Rise of the Tomb Raider néven, de ami a filmváltozatot illeti, továbbra is az Angelina Jolie nevével fémjelzett verzió él az emlékezetünkben. 

A Warner Bros. és az MGM stúdiók azonban azon vannak, hogy a mozikban is rebootolják a Tomb Raidert, ehhez viszont az kell, hogy Evan Daugherty (Hófehér és a vadász, A beavatott, Tini nindzsa teknőcök) forgatókönyvéből valaki egy tökös filmet rendezzen.

Akad is néhány kiszemelt a feladatra, a Warner korábban azt nyilatkozta, hogy "Michelle MacLaren-típusú" rendezőt szeretne a projekt élére, akit többek között a Breaking Bad sorozat miatt becsül a filmipar.

A The Tracking Board új értesülései szerint a kívánságlistán jelenleg három női rendező szerepel (négy volt, de állítólag Tricia Brock passzolta a lehetőséget): Kathryn Bigelow (A bombák földjén, Zero Dark Thirty), Catherine Hardwicke (Alkonyat, A lány és a farkas) és Mimi Leder (Deep Impact, A hátrahagyottak, Shameless - Szégyentelenek). 

A filmes Tomb Raider reboot sztorijáról jelenleg mit sem tudunk, de a források szerint a Warner egy sokkal fiatalabb Lara Croftot szeretne, ahogyan a játékok esetében is. A főszerepről egyelőre még nem esett szó, de nekünk már mindig csak Réku jut eszünkbe zseniális cosplaye óta, ha Tomb Raiderről van szó.

Szerintetek kinek kellene rendeznie a következő Tomb Raider mozit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)