Hirdetés

Tomb Raider film - tudjuk, mikor jön

|

Noha az E3-on a Warner Bros. nem hozta szóba a Tomb Raider filmet, most pár héttel az expó után mégis kitűzte a premiert. Ne várjátok lélegzetvisszafojtva.

Hirdetés

Hiába pletykálták sokáig a Star Wars: Az ébredő Erő főszereplőjét, Daisy Ridley-t Lara Croft szerepére, végül nem őt, hanem az Ex Machina, A dán lány és Az U.N.C.L.E. embere tehetséges színésznőjét, Alicia Vikandert választotta ki a Warner Bros. Korábban úgy hírlett, hogy már jövőre érkezhet a reboot, viszont most vége a találgatásoknak, itt a hivatalos infó. 

A Warner Bros. Pictures és az MGM bejelentésének értelmében a Crystal Dynamics játékaiból merítő új Tomb Raider film Roar Uthaug (Hideg préda, Menekülés) rendezésében 2018. március 16-án kerül mozikba világszerte.

A fiatal Lara Croft ekkor az óriáscápás Meggel (március 2.), egy ismeretlen Marvel/Fox filmmel (március 2.), a Rontó Ralph folytatásával (március 9.) és a Ready Player One adaptációval (március 30.) néz majd szembe a pénztáraknál. 

Arról továbbra sincsenek információink, hogy a következő Tomb Raidernek mi lesz a sztorija, de ha valóban a Crystal Dynamics Tomb Raider-játékaiból merít, akkor bizakodhatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)