Hirdetés

Tomb Raider film - női rendező készítheti a rebootot?

|

Egy új pletyka szerint a Warner Bros. női rendezőt keres a Tomb Raider filmadaptációjához és határozott elképzelése van róla, hogy milyen szakembert szeretne.

Hirdetés

Reménykedtünk benne, hogy a Square Enix E3-as előadásán szóba kerül a Tomb Raider filmes rebootja, ha már a Rise of the Tomb Raider kiemelt helyet kapott a felhozatalukban, de azóta, hogy februárban egy új író vette kezelésbe a szkriptet, nem kaptunk semmiféle helyzetjelentést a projektről. 

Hivatalos információink sajnos most sincsenek, viszont a Heroic Hollywood pletykája szerint Evan Daugherty (Hófehér és a vadász, A beavatott) elkészült a forgatókönyvvel és a Warner Bros. az MGM-mel karöltve gyorsított tempóban szeretné tető alá hozni a filmet egy női rendezővel az élen. Warneréknek konkrét elképzeléseik is vannak arra, hogy milyennek kell lennie a kiválasztottnak, ők a többek között Breaking Bad epizódokat is jegyző Michelle MacLaren típusú jelöltekben gondolkodnak, de ezen kívül konkrét neveket nem említett a pletyka. 

Szerintetek kinek kellene rendeznie az új Tomb Raider filmet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)