Hirdetés

Az új Tomb Raider film szorosan követi majd a 2013-as rebootot

|

A Lara Croftot játszó Alicia Vikander mesélt egy kicsit arról, mit is várhatunk a jövőre érkező mozitól.

Hirdetés

Sem a Warcraft, sem az Assassin's Creed után nem tudtuk őszintén azt mondani, hogy "Na, végre itt egy hibátlan filmadaptáció", úgyhogy most a Tomb Raiderben van minden bizodalmunk.

Az Entertainment Weekly értesülései szerint a filmben Larát teljesen átlagos hétköznapjaiból szakítja majd ki egy rejtélyes nyom, amin elindulva nyomozni kezd halottnak hitt apja után.

"Lara bátor, kemény, kíváncsi és intelligens, de megfosztottuk minden tapasztalattól. Még egyetlen kalandot sem élt át. Azt hitte, hogy az apja egyszerű üzletember volt London külvárosában, aztán egyszer csak rengeteg új dolog zúdult a nyakába. Ez itt a kezdet."

-mondta a színésznő. A forgatásról egy kép is kikerült (ezt látjátok fönt), ez alapján pedig úgy tűnik, hogy Lara Croft kinézetét illetően egyértelműen a Crystal Dynamics játékát vették alapul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)