Hirdetés

Tomb Raider film - megvan az új író

|

A most bejelentett író nem dolgozott sok filmen, ezek között viszont akadtak kifejezetten jó, és teljességel felejthető alkotások is. Egyelőre nem tudjuk, mit gondoljunk.

Hirdetés

Miután a játéksorozatban sikerrel zárult Lara első nagy kalandjának feldolgozása, nem volt bonyolult döntés a filmek terén is egy hasonló reboot elkészítésébe fogni a jogokat birtokló Square Enix részéről. Még régebben értesültünk róla, ki írja majd a forgatókönyvet, de most egy új író szerződtetéséről szóló hírek jelentek meg a neten.

Akár örülhetnénk is neki, hogy Evan Daughyerty csatlakozott az egyre gyorsuló filmes projekthez, ugyanis bár egészen jó filmes forgatókönyvek is fűződnek a nevéhez, mint például a 2012-es Hófehér és a vadász, vagy A beavatott. A legutóbbi munkája viszont az Aranymálnát is érő (bár nem neki, hanem az egyik szereplőnek járt a díj) Tini nindzsa teknőcök reboot volt, ami némi aggodalomra ad okot.

Az egyelőre nem tiszta, hogy Daugherty leváltja Marti Noxont a Tomb Raider-projekt írói székében, vagy inkább együtt fognak dolgozni, de ez valószínűleg idővel kiderül, remélhetőleg a főszereplő személyével együtt.

Ti várjátok már az új TR-filmet? És a Rise of the Tomb Raidert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)