Hirdetés

Már januárban elkezdik forgatni a Tomb Raider reboot filmet

|

Felgyorsultak az események az új Tomb Raider film körül, aminek mi csak örülünk. A videojáték adaptációk terén ránk férne már valami jól sikerült alkotás.

Hirdetés

Sem a Warcraft, sem az Assassin's Creed nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, de reméljük a játékvilág kedvenc hölgye majd igazságot tesz az adaptációk sorában. A karakter rajongói már dörzsölhetik a tenyerüket: jövő hónapban indul a forgatás.

Miután kiderült, hogy ki játssza majd az új Tomb Raider film fő gonoszát, viszonylag gyorsan bepörögtek a hírek. A My Entertainment World jelentése szerint már 2017. januárjában elkezd forgatni a csapat, így hamarosan az Oscar díjas Alicia Vikandert is láthatjuk Lara szerelésében.

A sztoriért Geneva Robertson-Dworet a felelős, aki a Tomb Raide reboot mellett épp a Gotham City Sirensen is dolgozik. A rendező Roar Uthaug lesz, aki ugyan nem egy dörgedelmes név a szakmában, de Walton Goggins szerint egy kivételes filmkészítőről van szó.

Amint beindulnak a munkálatok számíthatunk majd fotókra, és hírekre a film kapcsán. Mi már nagyon várjuk a premier dátumát, ami a jelenlegi tervek szerint 2018. március 16-ra esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)