Hirdetés

Tomb Raider - végre itt a trailer!

|

Hosszú várakozás után végre befutott a Tomb Raider trailere, amiből kiderül, hogy Alicia Vikander jobb Lara Croft lesz-e, mint Angelina Jolie volt.

Hirdetés

A rövid teaser és a kifejezetten furcsa plakát után megérkezett a Tomb Raider film előzetese is, így végre mozgás közben is megnézhetjük az ifjú Lara történetét feldolgozó mozit.

Hirdetés

Miután a Crystal Dynamics játékai kifejezetten jól sikerültek, sokan jöttek izgalomba a film gondolatától, melynek főszerepére Alicia Vikandert választották. A 29 éves színésznőnek nem sokat kellett fizikálisan készülni a szerepre, hiszen már előtte is olyan kockás hasa volt, hogy Michael Fassbender nem is nagyon merte levenni a pólóját, amikor együtt nyaraltak. Ez persze nem elég egy jó Tomb Raider filmhez. Hogy a mostani milyen lesz, azt mondjátok meg ti a trailer alapján:

 

Hogy miért az egyik színész Instagramjára rakták fel a YouTube helyett, azt ne kérdezzétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)