Hirdetés

Tömegek nézik a FIFA 23-at a világbajnokság helyett, igazinak gondolva a meccseket

|

A foci világbajnokság hevében rengetegen keresnek illegális streameket és felvételeket, amit aztán az ügyeskedő streamerek szépen ki is használnak.

Hirdetés

Egyes YouTube csatornák rájöttek, hogy hogyan vághatnak maguknak egy szeletet a Katarban zajló labdarúgó-világbajnokság tortájából. Egyre többen töltenek fel FIFA 23 és eFootball meccseket, azt állítva, hogy ezek valódi felvételek. Meglepő módon rengeteg avatatlan szempárt sikerült becsapniuk ezzel a húzással.

A vietnámi VNExpress jelentése szerint néhány trükkös csatorna már több százezer nézőt húzott be: a legnépszerűbb ilyen videó 277 000 megtekintésnél tartott a legutóbbi ellenőrzéskor.

Hirdetés

Az egyik átvert néző csak azt hitte, hogy egy rossz minőségű videót néz, ami nem ritka az illegális közvetítések esetében.

"Addig nem esett le a dolog, amíg meg nem néztem a kommenteket az adás alatt, és a kamera rá nem közelített a játékosok arcára."

Amíg madártávlatból látjuk a meccseket, addig érthető, hogy egy videojátékokhoz nem értő focirajongó rácsúszik a cselre. Ha gyenge az internetelérésünk, és 240p-ben vagyunk kénytelenek "élvezni" az akciót, akkor már érthetővé is válik a trükk vonzereje.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Rengeteg csatorna próbál ügyeskedni azzal, hogy kihasználja a világbajnokság körüli felhajtást. Egyesek FIFA meccseket publikálnak a #WorldCup hashtaggel, mások csak saját magukat kamerázzák, és töltik fel a YouTube-ra ugyanezzel a megoldással. Mi csak annyit fűznénk hozzá ehhez, hogy óvatosan keresgéljetek a videómegosztókon, mert most mindenki meg fog próbálni annyi reklámbevételt kisajtolni az eseményből, amennyit csak lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)