Hirdetés

Ez a srác tönkretette a teljes Fallout lemezgyűjteményét, hogy visszakapja az árát

|

Egy Fallout rajongó kénytelen volt darabokra törni az összes csomagban található lemezt, mert az egyik sérült volt.

Hirdetés

Paul Watson kapcsolatba lépett a Bethesdával, mikor rájött, hogy a Fallout 3 Special Edition 4 lemezének egyike sérült. A lemez fényképével bizonyította a fejlesztőcsapatnak, hogy neki bizony problémája van az egyik lemezzel.

Erre a Bethesda 25 dollárt utalt át Watson számlájára, teljes visszatérítést nem kaphat, mivel csak az egyik lemez volt sérült. Csak akkor kaphatna teljes visszatérítést, ha az összes lemez tönkre menne.  "Csak egy sérült lemezt mutattál, szóval annak árát átutaltuk a számládra" - válaszolt a Bethesda - "Ha a többi lemez is sérült, kérjük, küldj azokról is fotókat. Ha nem sérültek, de mégis ragaszkodnál a teljes visszatérítéshez, kérjük, kövesd az alábbi utasítást: Tedd tönkre a többi lemezt, és küld el a sérült lemezek fényképeit"

"Amint megkapjuk a fényképeket, örömmel megtérítjük a teljes összeget. Köszönjük, és további szép napot!" Mivel Watson nem tudta pótolni csak azt az egy lemezt, darabokra törte a többit, elküldte a fotót a Bethesdának, akik visszatérítették neki a teljes összeget. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)