Hirdetés

Napi büntetés: ezt a játékot kiabálással irányíthatod

|

Egy érdekes indie horrorjáték, a Tonsil Terror próbálja visszahozni a divatba a hangvezérlést.

Hirdetés

Én ugyan lelkesen szótagoltam a parancsaimat anno a Tom Clancy's Endwar megjelenésekor, a hangvezérlés inkább csak afféle érdekesség maradt a játékvilágban, hasonlóan a kontrollert kamerával helyettesíteni próbáló megoldásokhoz. Egy, akár ingyenesen is játszható indie játék, a Tonsil Terror viszont egy érdekes ötlettel állt elő, hogy rávegye játékosait egy kis kiabálásra.

Hirdetés

A Papercookies álnéven dolgozó alkotó úgy döntött, ebben a könnyedebb horrorjátékban a karakterünk szájába teszi a kamerát, így csak akkor látunk igazán jól, ha hősünk szája nyitva van, ehhez pedig kiabálnunk kell. Ezt ugyan megtehetjük a space lenyomásával is, de ez közel sem olyan szórakoztató alternatíva, mint kiabálni a mikrofonunkba minden alkalommal, mikor látni szeretnénk, merre is megyünk. Persze a hangzavarral óvatosan kell bánnunk, ugyanis a pályán található szellemek minden pillanatban közelebb jönnek hozzánk, miközben sikítunk, így nem is olyan egyszerű megtalálni a nyolc, a Tonsil Terror játékterén elrejtett cukorkát. Ha szeretnétek kipróbálni magatokat az egyedi horrorjátékban, innen tölthetitek le egy általatok meghatározott ár kifizetése után, vagy az alábbi videón is megnézhetitek, hogyan néz ki játék közben az egyedi koncepció.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)