Hirdetés

Tony Hawk a valóságban is összegyűjtötte a SKATE szó betűit, nem is maradt el a jutalom

|

A legendás gördeszkás ismét megcsillogtatta a tudását.

Hirdetés

Már hivatalosan is elérhető a Tony Hawk's Pro Skater 1+2, aminek hála a rajongók ismét fejest ugorhatnak a széria első két részének izgalmaiba, amelyek ráadásul átestek egy alapos ráncfelvarráson is. Az értékeléseket elnézve pedig úgy tűnik, hogy kifejezetten jó döntés volt felújítani a klasszikus részeket, nemrég pedig a játék kapcsán még a széria névadója is deszkára pattant és bemutatott néhány manővert.

Hirdetés

Az 52 éves Tony Hawk nemrég a saját Twitter-oldalán közzétett videóban mutatta meg a nagyvilágnak, hogyan is lehet a valóságban összegyűjteni a SKATE szó betűit. A legendás deszkás ráadásul megfelelő sorrendben gurult el a betűkhöz, és miután végzett, kapott is egy titkos kazettát, tehát az egész móka nagyjából pont úgy működött, ahogy a játékokban is. A kazetta egyébként egy levelet rejtett, amiben gratuláltak neki a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 megjelenése kapcsán.

Egyébként ha kíváncsiak vagytok arra, hogy Hawk még mindig milyen trükkökre képes egy gördeszkával, mindenképp ajánlott megnézni az alábbi szösszenetet is.

Nektek hogy tetszik egyébként a Tony Hawk's Pro Skater 1+2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)