Hirdetés

Még ebben a hónapban bemutatják a Tony Hawk's Pro Skater sorozatról szóló dokumentumfilmet

|

Az a címe, hogy Pretending I'm a Superman, és a nap további részében ti is ezt fogjátok dúdolgatni.

Hirdetés

Bámulatos, milyen hatással volt a játékiparra és a '80-as, '90-es évek gyermekeinek fiatalkorára a Tony Hawk's Pro Skater sorozat, aminek alapjaira még egy Disney-játék is épült. Sajnos a Tony Hawk's Pro Skater 5-tel sikerült betenni a kaput, de az emlékek megmaradnak, és a széria múltja így is érdekes.

Hirdetés

A Pretending I'm a Superman dokumentumfilmet még 2017-ben jelentették be, a Neversoft egyik producere, Ralph D'Amato, valamint Ludvig Gür és Austin Droguett dolgoztak rajta. Arról szól, hogy hogyan lett mainstream a gördeszkázás, és ennek kapcsán interjúkat készítettek a kor legnagyobb deszkásaival, köztük Hawk mellett ERic Kostonnal, Steve Caballeróval és Rodney Mullennel. A kvázi díszbemutatója február 29-én lesz a Mammoth Film Festivalon, amin Tony Hawk és Mullen is részt vesznek, valamint játszik a The Downhill Jam-nevű tribute zenekar, ami kimondottan a THPS-ekben hallható számokra szakosodott. Reméljük, ezt követően valamilyen formában online is közzéteszik, kíváncsiak vagyunk arra, mit lehet még elmondani a szériáról.

Egyébként csak érdekesség, de a Learning to Skateboard in a Warzone (If You're a Girl) rövidfilm Oscart nyert, és a díjatadón nyilván Tony Hawk is részt vett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)