Hirdetés

Mégis elkészülhet a Tony Hawk's Pro Skater dokumentumfilm

|

A közösségi kalapozás nem volt eredményes, de ennek ellenére a készítők folytatják a projektet.

Hirdetés

Az ezredforduló környékén aranykorukat élték az extrém sportok, és számos videojáték is érkezett a témában, a legendás gördeszkás nevével fémjelzett Pro Skater sorozat pedig az egyik legkiemelkedőbb alkotás volt. A játék történetét és fejlesztését bemutatni hivatott dokumentumfilmre nem jött össze a kívánt összeg, de a lelkes csapat nem adja fel.

A Pretending I'm A Superman: The Tony Hawk Video Game Story névre keresztelt alkotásra az Indiegogo-n gyűjtöttek pénzt a srácok, de nem sikerült elérni a 75 000 dolláros célt.

A csapat elmondása szerint egyébként sem csak az adományokból készítették el volna a filmet, így ez nem befolyásolja a munkálatokat. Sőt, számos szponzor és egyéb befektető is érdeklődött a dokumentumfilm iránt, így remélhetőleg nem maradunk Tony Hawk videojátékos film nélkül. Nekünk kicsit azért van kedvünk hozzá, főleg Paca bólogat hevesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)