Hirdetés

Törölték a modot, ami eltávolította a szivárványos zászlókat a Marvel's Spider-Manből

|

A Nexus Mods moderátorai szerint egyértelműen trollkodni akart a módosítás készítője.

Hirdetés

Várható volt, hogy nem sokkal a Marvel's Spider-Man Remastered PC-s változatának megjelenése után elkezdenek dőlni a modok, és a közösség nem okozott csalódást: Pókembert majdhogynem az első pillanattól fogva lecserélhetjük gyakorlatilag a játék bármelyik másik karakterére, Stan Lee-től Mary Jane-en át a Vezérig.

A Nexus Mods kínálatában vannak Pókember jelmezét megváltoztató vagy feljavító csomagok is, valamint több olyan, ami a játék zászlóit váltja át például a török vagy az ukrán lobogóra. Rövid ideig elérhető volt egy Non-Newtonian New York nevű mod is, ami "a Newton-prizmás elemeket cseréli le a csillagokra és sávokra". Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy a szivárványos zászlók helyére az amerikai került. Akinek erre a változtatásra igénye van, hát lelke rajta, gondolhatnánk, de a Nexus Mods moderátorai nem voltak elnézőek.

Hirdetés

A modot gyorsan eltávolították, feltöltőjét pedig tiltották, mivel úgy látták, láthatóan csak azért regisztrált egy új fiókot, hogy arról tölthesse fel ezt az egyetlen modot, amit ráadásul megpróbált álcázni, vagy legalábbis poénkodni vele. Egyértelmű trollkodásnak vették az egészet, de hozzátették, ha az illető a fő fiókjára töltötte volna fel, csak a feltöltést törölték volna, de nem bannolják őt.

A kísérő blogposztban elmondták, hogy az elfogadás és a diverzitás pártján állnak, és minden olyan mod ellen hasonlóan fognak fellépni, ami ezzel szembemegy. Hozzátették, joguk van eldönteni, mit szeretnének a platformon látni és mit nem, nem ők a megmondói, hogy milyen modok készülhetnek, de azt megszabhatják, minek engednek teret a saját oldalukon - és politikai hovatartozástól függetlenül törlik, ami nem odavaló.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)