Hirdetés

Történelmi mélyponton Cristiano Ronaldo FIFA 23-as értékelése

|

A portugál klasszis 16 éve rendelkezett utoljára ennyire rossz pontszámmal.

Hirdetés

Cristiano Ronaldo visszatérése Angliába hatalmas port kavart, hiszen számtalan klubbal szóba hozták, végül aztán mégis a romantika diadalmaskodott, és a sok kérő közül a Manchester United lett a befutó. Ezzel az üzlettel mindkét fél jól járt: a United meneteléséhez 18 góllal járt hozzá a portugál támadó, Ronaldo pedig ezzel a transzferrel megfelelően felkészültnek érezhette magát a világbajnokságra.

A második szezonban azonban minden darabokra hullott. Áprilisban Ronaldo újszülött gyermeke meghalt, amit már csak tetőzött, hogy közben a klubnál is komoly feszültség kezdet közte és a vezetőedző, Erik ten Hag között kialakulni. Ronaldo végül egy interjúval tette fel az i-re a pontot, Piers Morgannek elmondta, egyáltalán nem tiszteli a Manchester United edzőjét, és úgy érzi, elárulta őt a klubja.

Hirdetés

A világbajnokság után Ronaldo hatalmas meglepetésre Szaúd-Arábiába igazolt levezetni, amivel tulajdonképpen elfogadta, hogy vége a profi karrierjének, ezt pedig a frissített FIFA 23-as értékelése is tökéletesen tükrözi. Miközben Messi világbajnok lett és a PSG-vel tovább menetel, Ronaldo lapjára olyan rossz pontszám került, aminél gyengébb értékelést utoljára 16 éve kapott.

A labdarúgó-világbajnokságot követően a portugál klasszis OVR értékelése 88-ra csökkent a korábbi 90-ről, bár ezzel is magasan a legjobb játékos az Al Nassr keretében. Ronaldo új klubja egyébként még csak nem is a legerősebb az országban, a FIFA 23-ban az Al Nassr 72-es, az Al Hilal pedig 73-as összpontszámmal szerepel, legalábbis CR érkezése előtt ez volt a sorrend.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)