Hirdetés

TotalBiscuit lesz az első, aki nem játékosként bekerül az Esport Hírességek Csarnokába

|

Az ESL így állít emléket a májusban elhunyt legendának.

Hirdetés

Hosszú küzdelem után idén májusban távozott közülünk a játékipar egyik legmeghatározóbb alakja, John "TotalBiscuit" Bain, aki a gaming minden területén tevékenykedett.

Hirdetés

Hogy méltó emléket állítsanak Bainnek, az ESL úgy döntött, ő lesz az első, aki nem játékosként bekerül az Esports Hall of Fame-be az október végén megrendezésre kerülő ESL One Hamburg során.

"Nem lehet eléggé kihangsúlyozni a e-sport szcénára gyakorolt hatását, és azt a lelkesedést, amivel támogatta a legkülönfélébb kompetitív címeket, hogy eljussanak abba a magasságba, ahol ma tartanak."

Nemes gesztus ez az ESL részéről, a közösség pedig természetesen kitörő lelkesedéssel fogadta a hír, és affelől kétségünk sincs, hogy az avatás alatt potyognak majd a könnyek a hamburgi arénában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)