Hirdetés

Tegnap éjjel elhunyt John TotalBiscuit Bain

|

A hosszú évekig tartó rák elleni küzdelem után szervezete megadta magát.

Hirdetés

Az ismert videós, játékkritikus, kommentátor és online személyiség TotalBiscuit tegnap elhunyt. Az értesítés a feleségétől érkezett John Bain személyes Twitter profilján keresztül.

Hirdetés

TotalBiscuit még 2014-ben közölte a világgal, hogy daganatos megbetegedést diagnosztizáltak nála. Később egy rövid időre úgy tűnt, hogy megnyerte a csatát, de tavaly kiújult a rák és áttéteket is képezett. Egy hónappal ezelőtt adott utoljára jelentést helyzetéről, akkor már halálára készítette fel rajongóit, és visszavonult a közösségi médiától.

"Megtiszteltetés volt. Köszönöm, hogy beengedtetek az életetekbe, és hagytátok, hogy befolyásoljak egy olyan fontos döntést, mint hogy mire költitek a nehezen megszerezett pénzeteket."

Ezzel az üzenettel búcsúzott a játékkritikusi szerepétől. John Bain csupán 33 éves volt.

Nyugodjék békében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)