Hirdetés

További képek szivárognak a Fallout sorozat forgatásáról, ilyen lesz a Vault 32

|

Nem őrzik túl jól a forgatási helyszíneket, de legalább biztató, amit látunk.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, mikor debütálhat az Amazon felügyelete alatt készülő Fallout tévésorozat, de a forgatás már zajlik - ezt például négy héttel ezelőtt Walton Goggins is megerősítette, aki a jelek szerint egy ghoult alakít majd.

Nemrégiben láthattuk, milyen lesz majd a power armor, ahogy azt is, hogy néz ki egy Super Duper Mart. Most a Bethesda egykori dolgozója, a neve alapján is nagy Fallout-rajongó LoneVaultWanderer osztott meg pár fotót a Vault 32-ről.

Hirdetés

A képeken látható egy poszter, ami azt hirdeti, hogy a bunker lakói védve vannak a kinti világtól, továbbá egy bölcsöde és pár egyéb tér is. Az egyik képen látszik a logó, ami egyértelművé teszi, hogy a 32-es számú óvóhley szolgál majd az események - egy részének - helyszínéül. 

Ráadásként itt egy kép két talicskáról.

A premierhez közeledve remélhetőleg hamarosan hivatalos anyagok is érkeznek, de trailer leghamarabb a jövő év második felére várható. Az eddig látottak alapján úgy tűnik, a készítők nagy gondossággal járnak el, ami kelleni is fog egy akkora rajongói bázis lenyűgözéséhez, amekkorával a Fallout sorozat rendelkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)