Hirdetés

Trailert kapott a Ubisoft játéka alapján készült horror-vígjáték

|

Nyáron ki fog derülni, hogy ki a szörnyeteg.

Hirdetés

A Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter és számos más Tom Clancy-játék csapata, a Red Storm Entertainment készítette el a többjátékos élményekre építő és 2016-ban megjelent VR -játékot, amelyben a játékosok egy asztal körül ülnek és megpróbálják megfejteni, hogy ki az, aki vérfarkasként terrorban tartja a várost.

A Werewolves Within című alkotás játékmenetében mindenkinek jut egy szerep, amit el kell játszania, a cél pedig természetesen az, hogy a többiek leleplezzék, ki kapta a vérfarkas posztját. 

Az IFC Films és a Ubisoft Film & Television aztán közösen összehozta ennek adaptációját, egy élőszereplős horror-vígjáték filmet, amelynek forgatókönyvét Mishna Wolff (aki egyébként a Max Payne 2-ben karaktermodell volt) írta, a rendezői székben pedig Josh Ruben (CollegeHumor Originals, Scare Me) foglalt helyet.

Hirdetés

A sztori nincs túlbonyolítva, egy városka lakói kezükbe veszik az igazságszolgáltatást, mikor valami tizedelni kezdi őket. Valahogy így:

A Werewolves Within a jelenlegi álláspont szerint június 25-én kerülhet az amerikai mozikba, július 2-től pedig már digitálisan is megtekinthető lesz. Egyelőre nem tudjuk, hogy mit gondoljunk róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)