Hirdetés

Trambulinnal és Kinecttel is végig lehet nyomni a Mario 64-et

|

Ki hitte volna, hogy 2020-ban majd valaki leveszi a polcáról a Kinectjét?

Hirdetés

Egy youtuber, bizonyos Super Louis 64 már végignyomta a Halo 3-at gitárral, és a Dark Souls 3-at Ring Fittel. A következő projektjéhez Kinectet és trambulint kerített, egy felhasznált mod pedig lehetővé tette, hogy a Kinect jeleivel irányítsa a Mario 64 vízvezeték-szerelőjét, miközben trambulin segített az ugrásokban és mozgásokban.

Hirdetés

Az összeállítás alapvetően nem tűnik kifejezetten nehéznek, amíg nem gondolsz bele, hogy mennyit kell szökdécselned a Mario 64 végigjátszásához. Louis egyelőre nem is ment tovább az első boss harcnál, amelyben Mario Bowserrel csap össze. A csata végére épp eléggé kifulladt.

Louis tervezi még a más játékokkal is kipróbálni ezt az összeállítást, példának okáért a Mario Odyssey-vel. Alig várjuk a következő kísérletet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)