Hirdetés

Működő PlayStation 4-et talált a szemétben egy kukás, aki amúgy streameli a munkáját

|

TrashM4N azt közvetíti, ahogy szemetet pakol a kukásautóba, ami alapjáraton nem olyan izgalmas. Egy napon egy tökéletes állapotú slim PS4-et fogott ki kábellel és kontrollerekkel.

Hirdetés

Engem mondjuk az jobban meglepett (igen, a mai világban is, ahol mindenki mindent közvetít), hogy létezik valaki, aki egy kukásautóról lő fel streamet. Nem tudom, hogy nem néztem idáig.

Hirdetés

TrashM4N munkája nem nagyon izgalmas, de egy napon sikerült a kukából kiemelnie egy a körülmények ellenére szép állapotú PS4 Slimet. Nem tudni persze, hogyan került oda, de vagy egy rakoncátlan gyermeket fosztottak meg tőle, vagy valaki annyira felidegesítette magát, hogy kivágta a gépet a szemétbe. Ő hazavitte, bekapcsolta, működött. 

A bejelentkezett profilon kikapcsolta az előfizetés automatikus megújítását, aztán használatba vette a gépet. Reméljük, aki kidobta, nem fogja hiányolni, TrashM4N meg örömét leli benne.

Watch live video from TrashM4N on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)