Hirdetés

Travis Pastrana egy repülőből kiugorva szállított le egy veteránnak egy Xbox One X-et

|

Biztosan nem könnyű egy konzollal és egy kontrollerrel a kézben ejtőernyőzni, de a kaszkadőrmutatványairól is ismert motoros megoldotta.

Hirdetés

Mindig örülünk, amikor egy cég engedi dolgozni a marketingeseit. Itt viszont egy kicsit többről van szó puszta reklámnál.

Hirdetés

Megjelent a Battlefield V és vele együtt az aranyozott Xbox One X konzol, melyből egyet Jeff Bartrom, egy veterán kapott meg. Mint a videóban is láthatjuk, Travis Pastrana szállította le neki, aki 4000 méter magasból ugrott le, kezében a géppel és a kontrollerrel. Csak remélni tudjuk, hogy kábeleket is vitt.

Az egésszel leginkább az Operation Supply Drop szervezet munkájára akarták felhívni a figyelmet, mely a leszerelt katonák életminőségének javítását tűzte ki céljául. A videóban megszólaló Bartrom elmondta, hogy a videojátékok sokat segítettek neki. Más veteránokkal egymást támogathatják, kapcsolatokat építhetnek általuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)