Hirdetés

Tragikus balesetet okozva hunyt el egy 18 éves, CS:GO-s youtuber

|

Elég szomorú történet egy nagyon felelőtlen viselkedésről, amely többek között McSkillet saját halálát is okozta.

Hirdetés

A tizennyolc éves videós Trevor Heitmann "McSkillet" néven vált ismertté YouTube-on, több mint 870 ezer feliratkozója volt, skinekkel is kereskedett. 

Hirdetés

A youtuber a californiai San Diegoban hajtotta túl McLaren 650S sportkocsiját, és több mint 100 mérföldes (kb. 160 km/h) sebességgel vágódott a szembejövő sávba, ahol frontálisan ütközött egy SUV-val. Az okozott balesetben rajta kívül egy 43 éves anyuka és 12 éves lánya vesztették életüket, és még nyolcan megsérültek, közülük egy ember súlyosan.

Heitmann valószínűleg nem volt a lehető legjobb mentális állapotban, amikor kormány mögé ült - egyes beszámolók szerint pár perccel a baleset előtt egy helyi iskola kapujánál kis híján több embert is elsodort.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)