Hirdetés

Trónok Harca - ha GTA készülne belőle...

|

Liberty City, Vice City, San Andreas és Los Santos után miért ne gengszterkedhetnénk Westeros földjén is?

Hirdetés

Természetesen abszolút semmi esélyt nem látunk arra, hogy a Rockstar egyszercsak úgy dönt, a Grand Theft Auto széria egyik részénék helyszíneként Westeros-t választja, de a modderekben van némi bizalmunk.

Biztosan találkoztatok már az internet valamely pontján Mike Wrobel munkáival. Az úriember többek között azzal is foglalkozik, hogy a Trónok Harca karaktereit felelteti meg a 80-as évek rossz sztereotípiáinak, majd eben a stílusban rajzolja meg őket. Kezdetben Jon Snow-t, mint baseballütős gengsztert, illetve Justin... vagyis Joffrey Baratheont rajzolta meg...

...majd Jaime Lannister és Daenerys Stormborn következett. Utóbbi a sárkányok anyja helyett a görények anyjaként van ábrázolva, ami azért valamivel kisebb érdem.

A képek hamar elterjedtek az interneten, így gondolta, nem áll meg. További három alkotása Aryát, Sansát és Brienne-t ábrázolta. Hibátlan.

Kis szünet után a napokban ismét jelentkezett, újabb áldozatait láthatjátok alább. Bronn...

...Tyrion...

...Cersei...

...Khal Drogo...

...Theon... (itt mondjuk elég erős iróniát lehet felfedezni)

...és Margaery.

A fenti alkotások vitathatatlanul kiválóak, simán elfogadnánk, ha valaki az újragondolt karaktereket ültetné át egy Vice City-szerű játékba. A BogsBinny23 nevű reddit felhasználó gondolatmenete is hasonló lehetett, amikor elkészítette a Game of Thrones: Westeros borítóját.

Nektek hogy tetszene egy ilyen játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)