Hirdetés

Trónok harca - Minecraftban építették meg az egyik ikonikus helyszínt

|

Bár a Trónok harca számos helyszínét a valóságban is bejárhatjuk, ezt egyelőre csak a Minecraftban nyílik lehetőségünk.

Hirdetés

A Trónok harca jeleneteinek jelentős részét a szomszédos Horvátországban forgatják, de mivel az összes helyszínt felturbózzák egy kis CGI segítségével, nem olyan egyszerű megtalálni őket.

Itt forgatják a Meereenben játszódó epizódokat is, és mivel Daenerys elidőzik néhány epizódot a vársoban, a sorozat legnagyobb rajongói már jobban ismerik a Nagy Piramis szobáit, mint  a saját nappalijukat. Most egy Minecraft játékosnak hála be is járhatjuk az egészet, gyakorlatilag életnagyságban, úgyhogy készüljetek fel a sétára.

Az ismerős helyszínek, mint Dany lakosztálya, a trónterem vagy a piramis külseje adottak voltak, de voltak olyan részek, amiket még sosem láttunk, ezeket az építő, Tiresh tervezte. Ha a saját szemetekkel is megnéznétek, innen tudjátok letölteni (a futtatáshoz 1.8-as verzió szükséges).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)