Hirdetés

Trónok Harca - nem bírod már a 4. évadig?

|

Várjátok már a Trónok Harca évadnyitót? Addig is itt van egy zseniális 8-bites platformer, ami már majdnem olyan jó.

Hirdetés

A Game of Thrones évadnyitójáig nem vagyok hajlandó kiszámolni, hogy mennyi idő van még hátra, mert egy férfi nem sírhatja el magát még a lakása magányában sem, de most a várakozás napjaira/heteire adunk nektek egy alternatívát.

A spanyol indie fejlesztőcsapat, az Abel Games elkészítette a Trónok Harcát egy 8-bites platformer formájában. A játékban a könyvek és a sorozat négy speciális képességekkel felvértezett karakterét irányíthatjuk, miközben a Game of Thrones zenéjének autentikus változata duruzsol a fülünkbe. Egy álom a vágyódó szívnek, én mondom.

Ha megtetszett a Game of Thrones: The 8bit Game, akkor a fejlesztők hivatalos oldaláról le is tölthetitek. Most pedig meséljétek el nekünk, hogy mennyire várjátok, hogy újra pörögjön a sorozat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)