Hirdetés

Game of StarCraft - Trónok harca lett az RTS-ből

|

Hogyan lehetnek a StarCraft II-nek köze a Trónok harcához? Elég egy apró ötlet, kicsit komolyabb háttérmunka, és máris kész egy olyan videó, ami sok rajongónak mosolyt csal az arcára.

Hirdetés

Szomorú nélkülözéstől szenvedünk amúgy is, mivel ezen a héten elmaradt a Trónok harca a Memorial Day miatt, ilyenkor jól jön némi kreatív utánpótlás.

A Tolkfan nevet viselő YouTube felhasználó az alábbi videóban a Trónok harca Ramin Djawadi nevével fémjelzett nyitódalát használta fel, hogy StarCraft 2 képsorokkal idézze fel a sorozat jellegzetes bevezető képsorait. Amolyan hangulati mash-up ez, szerintem nagyon ötletes és hangulatos darab:

Vajon milyen fúziót lehetne még elképzelni? Nekem elsőre az ugrott be, hogy Sarah Kerrigan a Szoszédok Lenke nénijeként panaszkodik, hogy megint felment a tojás ára, de inkább ne én döntsem el...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)