Hirdetés

A Trónok harca egyik szereplője is csatlakozhat a Vaják következő évadához

|

A Tormundot játszó Kristofer Hivju a helyszínek után kutató rendező egyik Instagram-posztjában tűnt fel, ami bizony gyanúra adhat okot, hogy egy újabb fantasy világban teheti tiszteletét.

Hirdetés

A Netflix az első szezon megjelenése előtt berendelte a Vaják folytatását, a siker után pedig nem is volt kérdés, hogy érkezik a következő évad. Az alkotók már kutatnak az új helyszínek után, erről pedig néha-néha be is számolnak a közösségi oldalaikon. Legutóbb az egyik rendező, Stephen Surjik posztolt a munkálatokról, a bejegyzésben azonban megjelölt Henry Cavill (Geralt) és Anya Chalotra (Yennefer) mellett egy harmadik személyt is, aki nem más, mint a Trónok harca sztárja, Kristofer Hivju.

Hirdetés

A Tormund szerepében közönségkedvneccé vált norvég színész igen jellegzetes fizimiskája lényegében bármelyik fantasy történetbe gond nélkül beleillik, és bizony a Vajákban is akad nem egy olyan szókimonó karakter, aki passzolna a Vadak egykori törzsfőnökéhez. Stephen Surjik azóta eltávolította a posztot, ami ismételten csak gyanúra ad okot.

Hivju egyébként szintén követi a The Witcher hivatalos oldalát az Instagramon, ami önmagában persze semmit nem jelent, de a fentikkel együtt akár egy újabb jel is lehet a sorozatban való feltűnésére. Persze mindez egyelőre erősen a  merész találgatás kategóriába esik, mi mindenesetre nagyon örülnék, ha újra egy remek fantasyben láthatnánk a színészt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)