Hirdetés

Ilyen az, amikor Troy Baker azt játssza, hogy ő Nolan North

|

A Paris Games Week alatt elkapták Troy Bakert pár percre, akiről kiderült, hogy nem csak remek szinkronszínész, de egy nagyon vicces arc is.

Hirdetés

A Paris Games Week alatt volt rengeteg izgalmas bejelentés, videó, és minden csoda. Meg Troy Baker, az arc aki a világ összes videojáték karakterét szinkronizálta (jó, lehet túloztam). Meglepő módon még Nolan North szinkronhangja is lehetne. Tudjátok, a másik arc, aki a világ összes videojáték karakterét szinkronizálta (jó, lehet túloztam).

A legjobb rész 1:26-nál van, amikor Troy megkísérli megidézni Nolant. Kicsit túl jól sikerül neki. Ezen kívül egyébként egy tucat szerepet mutat be az alig 4 és fél perces videóban. Troy Bakerről tudni kell, hogy olyan játékokban voltak vezető szerepei, mint a The Last of Us, a Far Cry 4, és a BioShock Infinite.

Baker legutóbbi munkáját a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain-ben hallhattátok, legközelebb pedig az Uncharted 4: A Thief's End-ben szerepel majd. Nolan North mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)