Hirdetés

Tudni akarod, hogy néz ki egy Fall Guys bab belülről?

|

A Mediatonic koncepciós művésze elképzelte, hogy milyen anatómiával rendelkeznek a rohangáló babok az aranyos külső alatt. Nem, ezt nem akartuk tudni.

Hirdetés

Nem tudjuk, hogy maga a Fall Guys játék (amelyet egyébként nemrég frissítettek, jól megkavarva az élményt), vagy az ahhoz létrehozott hivatalos Twitter-oldal-e a szórakoztatóbb, mindenesetre mi boldogan látogatjuk mindkettőt.

Az utóbbin most megosztottak egy képet, mely megmutatja, hogy a kis kövér bab fizimiska alatt milyen csontozat lapul, ezt pedig már a Big Yeetussal való rendszeres találkozás sem feledtetheti velünk többé.

Hirdetés

Tudor Morris, a játékon dolgozó koncepciós művész az Instagramján osztotta meg a világgal legújabb művét ezzel a kísérőszöveggel:

"Néha szeretek tönkretenni szép dolgokat."

Ha ez még nem árulkodó nyom, akkor eláruljuk, hogy a kép a Fall Guyok anatómiáját ábrázolja, ami korántsem annyira kedves és bohókás, mint a játékból megismert futkározó babok. Íme:

A képet természetesen azonnal újraosztotta a játék hivatalos Twitter-fiókja, akik kiegészítésként még hozzátették, hogy ez most már hivatalosan is "kánon", tehát minden babban igazából egy ilyen pokolszökevény lapul.

Vannak képek, amiket ha láttál, többé nem tudod elfelejteni őket, ez pedig pontosan ilyen. Örülünk, hogy megoszthattuk veletek a kollektív traumafeldolgozás jegyében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)