Hirdetés

Tudod, hogy kell párkapcsolati problémákat Skyrim módra megoldani?

|

Ha az élet is olyan lenne, mint egy RPG, mennyivel egyszerűbb dolgunk lenne!

Hirdetés

Nem szeretnék minden nap csak olyan szerencsétlen hülyékről híreket olvasni (sem írni), akik általában fókuszba kerülnek a TikTok trendjei kapcsán, nyilván az egész platform megítélésére alapvetően rányomja a bélyegét az a szomorú, de cáfolhatatlan tény, hogy sokkal több buta ember van a Földön, mint akik értéket próbálnak bármilyen formában is teremteni.

Az, hogy szépen lassan meg tiltólistára kerül a platform, most másodlagos kérdés, egyelőre csak érdemes emlékeztetnünk magunkat arra, hogy azért remek dolgokkal is találkozhat az ember a világban, ha nyitott szemmel jár. Például a lengyel Loczniki néven futó táncospár abszolút figyelmet érdemel, nem csak kivételes tehetségük miatt, hanem mert rendszeresen gamer témákkal szórakoztatják népes közönségüket.

Hirdetés

Minden ötletük zseniális, de főleg elképesztő mozgáskultúrájuk az, amivel tökéletesen hozzák a videojátékok karaktereinek mozgását, olykor életszerűtlen megjelenését, de gyakran még a glitcheket is belecsempészik videóikba. Főként a Skyrim világával szeretnek viccelni, ahogy az alábbi videóban is látható egy bájos párkapcsolati probléma, mint küldetés, nézzétek csak:

@loczniki

Hope that the NPCs will have great time together - I will play my new console 😎

♬ original sound - Nicki i Loczek

Ugye milyen egyszerű lenne, ha az életben is minden ilyen egyszerű lenne? További hasznos (és persze főképp nagyon bájos) videókat a Loczniki csatornán találhattok, érdemes böngészgetni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)