Hirdetés

Tudod, hogy mi Sonic polgári neve? Még barátai is kinevették érte!

|

Mint kiderült, a Sonic valójában csak egy szuperhős kódnév, a kék sündisznónak egyébként van egy teljesen átlagos polgári neve.

Hirdetés

Sonic, a sündisznó éppen a reneszánszát éli: a filmje egész tűrhető volt, és úgy néz ki, hogy hamarosan egy újgenerációs játékot is kapni fog. Régi és új rajongók együtt élvezik a Sonic tartalmak szakadatlan érkezését nem tudva azt, hogy a kék villámnak egyébként van egy polgári neve is.

Az Archie Sonic képregénysorozatban legalábbis biztosan volt neki, és miután a titokra fényderült a barátai jó cimborák módjára jól ki is nevették őt érte.

Hirdetés

Az egyik füzetben Sonic személyesen árulja el a valódi nevét Princess Sally Acornnak, de később, a széria #53-as lapszámában a kék sündisznó apja is a ezen a néven szólítja hősünket. Ekkor derül ki a nagyvilág egészének,

hogy Sonic igazából Maurice.

Mindkét esetben konkrétan meg van említve, hogy ez Sonic középső neve, avagy második keresztneve (angolul middle name), de mikor az utóbbi képregényben apu épp kimondaná kék sün keresztnevét, Sonic belefojtja a szót. De mi lehet akkor Sonic titokzatos keresztneve?

A közösség azt pletykálja, hogy Ken Penders (a képregények írója) a saját weboldalán ezt már egyszer közzétette: Ogilvie néven köszönthetjük hősünket ezek szerint. Tehát a gyakorlatban ez azt jelentheti, hogy a hősünk teljes, hivatalos, polgári neve Ogilvie Maurice, a sündisznó.

Az mindenkinek a maga dolga, hogy mennyire veszi kánonnak az Archie Comics értelmezését, de egy picit reméljük, hogy a filmekben előbb utóbb tanúi lehetünk majd annak, ahogy a többiek Maurice-nak, Ogilvie-nek, vagy netán Ogilvie Maurice-nek hívják kedvenc kék golyónkat. Csodás easter egg lenne ez a képregényrajongóknak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)