Hirdetés

Tudtad, hogy Mortal Kombat easter egg is került a Cyberpunk 2077-be?

|

Sok mókás kikacsintást rakott a CDPR a Cyberpunk 2077-be, nekünk ez az egyik kedvencünk.

Hirdetés

Nem csak bugokból jutott jó sok a Cyberpunk 2077-be, hanem különféle szellemes easter eggekből, kikacsintásokból is. Ezekből nagyon sokat elsütnek például azokban a küldetésekben, melyek során elkóborolt autókat kell megtalálnunk, de azért nem lövik el itt a fejlesztők az összes puskaport. Minimális spoilerekre számíthattok a következő sorokban, de azért nagyon nem kell félni, a fő cselekmény szempontjából semmi fontosat nem lövünk el.

A Cyberpunk 2077 narratíváját követve eljuttok majd egy olyan misszióig, amelybe a nomádok is belekeverednek. Az egyik sokadrangú mellékszereplő, a nomád Scorpion sajnos életét veszti a küldetés közben, jóval később, Panam saját történetszála során viszont újra előkerül még az immár jobb létre szenderült fickó.

Hirdetés

Barátja, Mitch ugyanis tisztességes temetést akar. Azt nem részletezném, milyen módon gondoskodunk Scorpion örök nyugalmáról, legyen elég annyi, hogy Mitch kérésére egy elég rendhagyó temetésnek leszünk részesei.

Ha pedig megcsináltunk mindent, amit elvártak tőlünk, ajándékba kapunk egy igazi kis ritkaságot. Jutalmunk egy Scorpion szobor lesz, ami nem véletlenül hasonlít a Mortal Kombat X gyűjtői kiadásához járó Scorpion figurához. Alább egy képet is megnézhettek róla.

A szobrot aztán lakásunkban kirakhatjuk az ablak előtt álló kis dohányzóasztalra is, hogy aztán bármikor visszatérjünk megcsodálni a Mortal Kombat széria egyik legikonikusabb szereplőjének relikviáját. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)