Hirdetés

Visszatért Dr. DisRespect, és összeomlott a Twitch

|

Ahogy januárban Tyler1 visszatérésekor, úgy most sem bírták a szerverek a terhelést.

Hirdetés

Valószínűleg hallottatok már az egykor fejlesztőként dolgozó Dr. DisRespectről, aki nemrég szünetet tartott, hogy rendezze a dolgokat feleségével

Hirdetés

Ma lett volna a nagy visszatérése, viszont ez nem jött össze akkor, amikorra eredetileg tervezte. Mint azt a kitűzött kezdési időpont után 10 perccel bejelentette, megbénította a Twitchet, annyian voltak rá kíváncsiak. Pár percen át valóban nem volt semmi látható a főoldalon, és a csatornák sem töltöttek be, de a rend azóta helyreállt, a stream pedig megy. Ha jókor kapjátok el ezt a hírt, belenézhettek alább vagy itt, 347000-en figyelik a cikk közzétételének pillanatában.

Watch live video from DrDisRespectLIVE on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)