Hirdetés

Eltűntek Twitchről a Dr Disrespectet sértegető emote-ok

|

Több olyan emote sem működik már a chaten, amelyek a népszerű streamert figurázták ki.

Hirdetés

Valószínűleg sokaknak ismerősen cseng Dr Disrespect neve, ugyanis egy elég ismert videósról van szó, aki egy időre eltűnt a Twitchről, de azóta már visszatért. Az elmúlt hónapokban pedig elterjedt egy trend néhány másik streamer között, aminek most úgy tűnik, hogy vége.

Hirdetés

Mostanában többen is használtak olyan emote-okat, amelyek saját magukat ábrázolták, csak épp kiegészítve a képet Dr Disrespect bajszával és szemüvegével, amelyek szinte már a videós védjegyének számítanak. Viszont most úgy tűnik, hogy már nem működnek ezek az emote-ok, ugyanis a chat csak a szöveget jeleníti meg, képet nem.

Az egész őrület egyébként még akkor robbant ki, amikor Doc bevallotta hűtlenségét. A mások cukkolására használt "Omegalul" meme-ből D Omegalul C lett (ezt beírva a DOC felirat rajzolódik ki), abból Omegalul CD (ugye ha spammelik), ez rövidült szimplán CD-re. Ez már így megy egy ideje, a Doc azonban az utóbbi időben jelezte, hogy ki kezd az agyára menni, hogy viccet csinálnak belőle.

Azt nem tudni, hogy miért tűntek el, de elképzelhető, hogy a Twitch avatkozott közbe, hogy kedvére tegyen a platform egyik legnagyobb streamerének.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)