Hirdetés

Most éppen Teamfight Tactics pörög a Twitch Plays közösségében, egész ügyesek

|

A Pokémon és a Dark Souls után a Twitch gamer entitása úgy döntött, hogy a mostanság divatos autochess műfajt is kollektív erőfeszítéssel szeretné meghódítani.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt a Twitch közönsége együttes erővel kezdte el végigjátszani a Pokémon-sorozat egyik klasszikus darabját a chatben kiadható parancsok segítségével. A sikeres kísérletet követően több játék is terítékre került, így az elmúlt években a Hearthstone és a Dark Souls is megkapta a magáét a Twitch végtelenül elszánt és türelmes rajongóitól.

Hirdetés

Mivel jelenleg az autochess játékok a legnépszerűbbek az interneten, ezért várható volt, hogy a Twitch Plays is erre a vonatra is felugrik majd. A legújabb alany nem más, mint a Teamfight Tactics, vagyis a Riot Games saját autobattler játéka. Ahogy eddig is, a rajongók a Twitch chatben különféle parancsokat tudnak kiadni, amit követően az a lépés következik, amiben a chatelőknek sikerül megegyezni.

Watch live video from TwitchPlayTFT on www.twitch.tv

Az ember azt hinné, hogy ebből csak káosz kerekedhet ki, viszont az eddigi példák azt mutatják, hogy egy kis idő elteltével meglepően szervezett és hatékony lesz a közönség által alkotott kollektív tudat. Egyébként a csapat már meglehetősen jól teljesít, ugyanis jelenleg a Gold 4 rangnál járnak a Riot Games ranking rendszerében, pedig alig 1-2 napja kezdték el a játékot.

Ti mit gondoltok, le tudnátok győzni a Twitchet egy autochess meccsben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)