Hirdetés

Kitalálod, mik 2019 legnézettebb játékai Twitchen?

|

Annyit elárulunk, hogy nem a Fortnite van az első helyen.

Hirdetés

Belegondolni is szörnyű, hogy már eltelt több mint az év fele, ugyanakkor ennyivel is közelebb kerültünk a World of Warcraft Classic megjelenéséhez, úgyhogy tulajdonképpen nincs okom panaszkodni. Ahogy valószínűleg a Twitchnek sincs, mert továbbra is elképesztő forgalmat generálnak.

Hirdetés

A The Esport Observer statisztikáiból kiderül, hogy az év első felére vonatkozó top 10-es lista nem sokat változott tavaly óta, de a sorrend azért elég durván felborult. Az első helyen a League of Legends áll, több mint 512 millió órányi megnézett adással, a Fortnite ezúttal csak a második helyre fért oda. Nagyon durván feljött a GTA V (minden bizonnyal az RP streameknek köszönhetően), a PUBG pedig teljesen eltűnt, helyét az Apex Legends vette át. A World of Warcraft népszerűsége pedig megduplázódott, nyilván a Classic bétának köszönhetően.

Ilyen volt egyébként a tavalyi első félév:

Ti milyen játékokat követtek Twitchen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)