Hirdetés

Újabb streamerek költöznek YouTube-ra Twitchről

|

Megint elveszít néhány népszerű streamert a Twitch, a háromfős brigád mindegyike jelen van már egy ideje YoTube-on is.

Hirdetés

Lannan "LazarBeam" Eacott, Elliott "Muselk" Watkins és Rachell "Valkyrae" Hofstetter költöznek a Twitch.tv-ről egy megegyezés miatt, amit a Google videós szolgáltatásával kötöttek. A hármas komoly tömeget mozgatott meg Twitchen, és a YouTube azt reméli, hogy ezt a jövőben náluk folytatják majd.

Hirdetés

A váltás egyikőjüknek sem lesz kifejezetten fájdalmas, tekintettel arra, hogy mindhárman komoly YouTube-jelenléttel rendelkeznek: együtt összesen 21 millió feliratkozót gyűjtöttek össze. Muselk már tegnap lenyomta az első YouTube-adását, Valkyrae ma kezdi az új karrierjét.

A megegyezésük részleteiről nem tudunk semmit, azt leszámítva, hogy exkluzív szerződést kötöttek, azaz a belátható jövőben csak a YouTube-ra streamelhetnek.

Miközben minden konkurense növekszik, a Twitch veszít népszerűségéből

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)