Hirdetés

Twitteren keresi a Ubisoft azt az Assassin's Creed-rajongót, akinek játékát meg akarta enni egy emu

|

Nem mindennapi rajongói levelet osztott meg nemrég a Ubisoft.

Hirdetés

Tíz évvel ezelőtt, 2012. március 15-én egy finoman szólva is furcsa levelet kapott a Ubisoft. Egy "Edward S." nevű Assassin's Creed-rajongó írt nekik, levelében pedig elmesélte sanyarú történetét. Úgy esett ugyanis, hogy bár a korábbi részeket imádta, az Assassin's Creed Revelations kifejezetten rossz élményként maradt meg neki. No, de nem azért, mert esetleg nem tetszett volna neki a játék.

Hősünk a Revelations megvásárlása után kemény három hónapot várt, mire végre eljuthatott nagybátyja farmjára, ahol az Xboxát tartotta. A birtok azonban merőben más lett legutóbbi látogatása óta, cseppet sem mellékesen nagybátya vett például hat emut. Edward azonban elkövetett egy hatalmas hibát.

Hirdetés

Kinyitotta ugyanis az Assassin's Creed Revelations dobozát, a játék lemezét letette az ágyára, és (most jön a fatális tévedés) elment tölteni magának egy pohár vizet. Mire visszaért döbbent látta, hogy az egyik emu elkezdte megenni lemezt. Edward kemény küzdelem árán végül visszaszerezte a lemezt, de nem túl meglepő módon az már egyáltalán nem indult el, miután behelyezte a konzolba.

Mindez ráadásul a pórul járt rajongó születésnapján történt. Megpróbálta visszaváltani a lemezt egy GameStopban, de ott nyilván csak kinevették őt. Mind írja, összeszedhetné persze újra a pénzt a játékra, de mire meg tudná spórolni az árát már megjelenik az Assassin's Creed 3, ebben az esetben pedig nyilván az új részt fogja megvenni. 

Levelét mindössze egyetlen kérdéssel zárta Edward: tényleg annyira jó a Revelations?

Kicsit megkésett ugyan a válasszal a Ubisoft, de most mindent megtesznek azért, hogy felkutassák a levél íróját a Twitter segítségével, adnának ugyanis neki pár ajándék játékot.

Mondanunk sem kell, bármilyen kicsi is lehet az esély rá: ha esetleg valami véletlen folytán ismernétek az illetőt, vagy lenne hozzá bármiféle kontaktotok, ne tartsátok magatokban!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)