Hirdetés

Beismerő vallomást tett a halálos swatting okozója

|

A kaliforniai férfi legalább 20 évre fog börtönbe kerülni.

Hirdetés

Tavaly év végén történt a szörnyű eset, amely eredményeként a kommandósok egy ártatlan fiatalt, a 28 éves Andrew Finchet lőttek le otthonában.

Hirdetés

Finchre Tyler Barriss hívta a kommandósokat azzal az üzenettel, hogy lelőtte szüleit és testvéreit túszként tartja fogva. Természetesen ebből semmi nem volt igaz, Barriss egy elvesztett Call of Duty-n belüli fogadás miatt rágott be egy ellenfelére, és swattinggal fenyegette azt. A másik nem a saját címét dobta be, így lett a körülmények szerencsétlen áldozata a teljesen ártatlan Andrew Finch.

A tárgyalások eddig húzódtak, de végül Barriss beismerő vallomást tett, és mint kiderült, korábban már több hamis bombariadót is bejelentett, amikkel rendezvényeket tett tönkre és pazarolta a tűzoltók, a rendőrök és a kommandósok erőforrásait. 

Barriss ügyében 2019. január 30-án fog végleges ítélet születni, várhatóan minimum 20 évig kerül majd rácsok mögé. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)