Hirdetés

League of Legends - feloldották a hírhedt streamer, Tyler1 tiltását

|

A Riot Games újravizsgálta Tyler esetét, és úgy döntött, hogy a már jó ideje büntiben kushadó fiú megérdemel egy második esélyt.

Hirdetés

Tyler1ről, ha máshol nem is, akkor a Twitch chaten biztosan hallottál. A streamerből egy mém lett a 2016-os kitiltását követően, amit a Riot Gamestől kapott ajándékba toxikus viselkedése miatt. A srác nem csak adásai közben játszotta a kemény gyereket, hanem online meccsekben is, ami végül sokba került neki.

Hirdetés

A kitiltásának okai: az ellenfelek szándékos segítése, a csapattársainak állandó szidalmazása, meccsek után játékosok zaklatása, és a közösségi irányelvek teljes semmibe vétele. Szép lista, nem? A Riot Games nem aprózta el, magát az embert banolta, ami azt jelentette, hogy nem egy adott fiókot zároltak le, hanem minden League of Legends accountot, ami hozzá tartozott.

Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy ugyan egy felismerhetetlen nevű új accounttal tudott játszani, de abban a pillanatban, hogy LoL-t streamelt, vagy megmutatta a fiókját bárhol, azonnal rácsapták arra is a tiltást. Tehát Tyler1 LoL-ozott a továbbiakban is, csak kénytelen volt betartani a szabályokat. Szegény pára.

A lassan 2 éve tartó eltiltása miatt Tyler a napokban megpróbált fellebbezni, és beküldte az általa használt új fiókja nevét. Ilyenkor a fejlesztőcsapat átnézi az adott fiók történetét (volt-e jelentve bármiért) és ha tiszta, mint a fehér hó, akkor megfontolja a tiltás feloldását. Ezúttal is ez történt, és mivel nem láttak kihágást, kiengedték Tylert a "börtönből".

A rajongói hamarosan újra láthatják majd, ahogy a League of Legends meccsek alatt üvöltözik emberünk a bicepszét mutogatva. Reméljük ezúttal a meccseken kívül tartja az indulatait, és a többi játékos is megússza a felesleges keménykedést és a showműsort.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)