Hirdetés

League of Legends - Tyler1 visszatérésével új rekordot állított fel

|

A hírhedt streamer a tiltásának feloldása után ismét LoL-t közvetített, amivel rengeteg nézőt vonzott be. Tyler még Fakert is megelőzte.

Hirdetés

Tyler1-et lehet szeretni, meg nem szeretni, de akárhogy is, népszerűsége tagadhatatlan. Tegnap, 2016-os eltiltása óta először közvetítette, ahogy League of Legends meccseket játszik, és ezzel rengeteg rajongó tekintetét vonzotta a monitorokra. A számok össze-vissza ugráltak, de volt egy pont, ahol a mérő átlépte a 382 000-es nézőszámot.

Hirdetés

Akármennyi is lesz a hivatalos, végleges eredmény, az biztos, hogy rekordot döntött. Eddig ugyanis Faker tartotta a rekordot az egyéni streammel (tehát nem versenyről vagy valamilyen eseményről van szó) elért nézőszámban 245 000-rel. Ehhez az is hozzátartozik, hogy Tyler1 a stream alatt átlagosan 4 feliratkozót kapott másodpercenként. Akinek nem ismerős a Twitch rendszere: a feliratkozás egy legalább 5 dollárba kerülő havi előfizetés, aminek a felét a streamer kapja.

Valószínűleg ilyen számokat nem fog tudni tartósan fenntartani, de legalább elmondhatja magáról, hogy több százezer nézőt tudott összeordibálni magának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)