Hirdetés

A Ubisoft virtuális túrát tartott a Notre-Dame-ban

|

Az európai Kulturális Örökség Napjaira a Ubisoft egy érdekes bemutatóval készült, amihez az Assassin's Creed Unity-ban újraalkotott Notre-Dame adta az alapot.

Hirdetés

A Unity nem volt egy kifogástalan játék megjelenésekor, de nem gondoltuk volna, hogy valaha ennyire hálásak leszünk azért, hogy belekerült a Notre-Dame. Nemcsak a rekonstrukciójánál segíthet, a napokban az UNESCO főhadiszállásán, Párizsban volt egy virtuális túra színhelye az Európai Kulturális Örökség Napjai alkalmából. 

Hirdetés

A VR-élményről készült sajtótájékoztató szerint a székesegyház digitális változatának egyes részeit belülről lehetett megvizsgálni, míg az épületet kívülről egy virtuális hőlégballonról lehetett szemügyre venni. Az egész program a Notre-Dame unitys modelljére épült.

Ugyan a Ubisoft nem ment bele részletesen abba, hogy milyen egyéb tervei vannak, de azt elmondták, hogy az első publikus prezentáció csak a kezdet volt, és szeretnék az élményt széles körben is elérhetővé tenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)