Hirdetés

Életjelet adott magáról a Ubisoft Avatar játéka

|

A nagy csend ellenére nem törölték a James Cameron filmje alapján készülő videojátékot.

Hirdetés

Noha sokan már azt találgatják, hogy vajon megérik-e szőrös fejjel, hogy beülhessenek az Avatar folytatására a moziba, azonban James Cameron továbbra is rendületlenül dolgozik nagyszabású tervén, legalábbis a forgatásról érkeznek bizonyítékok. De nem csak a rendező teszi komolyan próbára a rajongók türelmét, hanem a játékváltozatot készítő Ubisoft is. 

Hirdetés

Több mint két éve már annak, hogy kiderült: a Tom Clancy's The Division játékokat jegyző Ubisoft Massive és Cameron cége, a Lightstorm Entertainment közösen fejleszt egy Avatar videojátékot, amelyről nem sok információt kaptunk a bejelentése óta. Tavaly már érkezett róla egyszer egy helyzetjelentés, akkor a Ubisoft szóvivője mondta el, hogy a játék még fejlesztés alatt áll, de a 2021-es üzleti évnél előbb biztosan nem jelenik meg (amely 2020 április elsején kezdődik el). Azóta viszont nem történt semmi a projekt kapcsán, így sokan már azt vizionálták a közösségi médiában, hogy leállították a fejlesztést. Szerencsére most egy felhasználó kérdésére tisztázódott a dolog: a hivatalos Avatar Twitteren erősítették meg, hogy továbbra is dolgoznak rajta. 

Nem túl acélos hír, ez igaz, de legalább kiderült, hogy még él a projekt. Ti várjátok még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)